Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

henson
henson - 05-11-2011 09:58:33
Computers & Telefonie

Geen geluidsoverdracht.

Hallo puursang,

ok, bedankt voor je terugkoppeling; tja, als zelfs de verkoper en de fabrikant geen oplossing voor dit probleem weten dan zou ik er als koper niet mee accoord gaan.
de noodoplossing die je nu hebt betekent dat de laptop zich ook in dezelfde kamer bevindt als de tv, dan heb je die draadloze set helemaal niet nodig maar kunt ook met een lange hdmi-kabel de verbinding leggen....
gewoon ter reparatie retour sturen naar de verkoper en na drie maal vruchteloos repareren je geld terug vragen; desnoods een tegoedbon (direct omzetten in bruikbare producten!), maar aan een apparaat dat maar half werkt heb je niks!

succes,

henson.

ps. misschien kun je, als je je geld retour hebt, een zelfde soort set kopen bij een computerspeciaalzaak, daar laat je de set, voor aankoop, eerst uittesten op jouw besturingssysteem, weet tenminste zeker dat het werkt!