Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Em
Emmap - 06-11-2011 17:06:32
Huishouden & Energie

Wasmachine aansluiten op normale kraan

@ valerius-2:
even een vraagje, wat u beschrijft

(ik doe dit al jaren om gelijk heet water te gebruiken voor de eerste was.)

lijkt een beetje op een zelfgeknutselde hot-fill!

kunt u iets specifieker beschrijven hoe dit in de praktijk gaat, ik zou graag een hot-fill machine willen maar die zijn in nederland voor zover ik weet nog steeds niet te koop (tenzij je misschien een meewerkende leverancier vindt die er speciaal voor jou een zou willen importeren??).

u gebruikt het voor de eerste was, ik neem aan het eerste deel van het wasprogramma, het echte wassen. daarna komt in het wasprogramma het spoelen, gebruikt u daar koud water voor? hoe schakelt u daarvoor over van warm naar koudwater? moet u daarvoor thuis zijn, zet u een wekker, hoe onderbreekt u het wasprogramma (hoe voorkomt u dat dit weer vooraan begint als u de machine opnieuw inschakelt of programmeert)... hoe doet u de temperatuurbeheersing, hoe voorkomt u dat te heet water uw wasgoed doet krimpen o.i.d.

kortom: hoe gaat dit precies in zijn werk?

ik ben heel benieuwd of ik uw werkwijze ook zou kunnen toepassen - water dat via mijn gasgeiser opgewarmd wordt is immers veel goedkoper warmgemaakt dan via het elektrische verwarmingselement in de wasmachine...