Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
katja1000 - 06-11-2011 21:06:25
Geldzaken & Recht

Zorgelijke zorg kwestie

Ik vind het wel goed dat iedereen de rekening te zien krijgt. daar wordt je in ieder geval kostenbewust van. en je kunt controleren of de rekening klopt.
het probleem van de almaar stijgende kosten wordt daarmee niet beinvloed verwacht ik. hooguit schrik je van een rekening...
de zorg is veel te commercieel geworden. open dagen van ziekenhuizen, doe de copd-test...misschien hebt u wel diabetes?? doe de test...enz enz.. de farmaceutische industrie wil ook graag pillen verkopen...dus die zullen dit zeker aanmoedigen en misschien ook wel sponsoren. er lijkt een ware strijd losgebartsen te zijn om de patient. dat komt omdat er verdiend wordt aan de patient.. de behandelaar kan dan declareren. hoe meer behandelingen, des te hoger de declaratie. dat kan en moet anders.