Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ecomm
ecomm - 06-11-2011 23:10:55
Elektronica & TV

Wasmachine centrifugeert zodra stroomknop ingedrukt

@manwijf ik ben alleenstaande dus de wasmachine wordt bij mij inderdaad maar minimaal gebruikt. had ik een gezin met 2 kinderen gehad, dan had ie het zelfde aantal wasuren al in minder dan 2 jaar bereikt. veel te kort, naar mijn mening.

@kontakkie zoals je in bovenstaande leest wordt de wasmachine bij mij minimaal gebruikt.
de te verwachten levensduur van een wasmachine bedraagt, ook voor 'de laagste klasse', minimaal 5 jaar. bij de duurdere wasmachines kan dat eventueel 10 jaar zijn, getuige ook het feit dat sommige van die fabrikanten 10 jaar fabrieksgarantie op bep. onderdelen geven. zo dus, edy of niet en ondanks dat sommigen een andere mening zijn toebedeeld, ik mocht gewoon verwachten dat ie wat langer had mee gegaan.

dat beweer ik niet alleen, dat is infeite ook bevestigd door expert, want ook die hadden het over 5 jaar en hebben op basis daarvan, zonder al te moeilijk te doen!, mijn beroep op wettelijke garantie berekend.
(terzijde: voor wie te maken krijgt met een minder welwillende partij bestaat er overigens ook nog een traject via een geschillencommissie.)

ondanks dat mijn nieuwe wasmachine elders wel wat goedkoper was, heb ik, juist omdat zij zo fideel waren, mijn nieuwe wederom bij expert gekocht. ze hebben het, zoals u het ook al stelt, heel netjes opgelost en verdienen daarmee een pluim!