Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

valerius-2
valerius-2 - 06-11-2011 23:53:13
Elektronica & TV

Ziggo

[quote=diumenge schreef op zondag 6 nov 2011, 22:33]lekker belangrijk allemaal, omdat dus een handje vol mensen alle regionale zenders wil zien, zou ziggo ze allemaal door moeten geven? het zijn regionale zenders, waarom moet je in bijvoorbeeld den haag tv gelderland ontvangen? kon je dat vroeg wel dan?

zoals al door andere aangegeven je kan niet iedereen tevreden houden. ik kijk nooit naar tv west, je hoort mij toch ook niet klagen dat ik daar dan wat anders voor wil hebben?


het is nooit goed analoog kon je ook de regio zenders niet ontvangen. maar ja het is nu eenmaal zo dat veel mensen alleen maar aan zichzelf denken wat ze willen zien, maar als een ander weer andere zenders wil hebben dan zijn dat de verkeerde zij zien maar 1 ding wat wil ik zien en dat wil ik in de zrnders kunnen vinden.