Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sloffy
sloffy - 07-11-2011 02:09:27
Elektronica & TV

Zenders zijn verdwenen

[quote=1500vulcano schreef op zondag 6 nov 2011, 21:59][quote=sloffy schreef op vrijdag 28 okt 2011, 12:13]bedankt allemaal voor de adviezen.
bij het controleren van de kabel en de wandcontactdoos heb ik ontdekt dat daar hoogstwaarschijnlijk toch de zwakke plek zit.
terwijl de tv op het cnn kanaal stond heb ik wat aan de kabel en contactdoos gemorreld en toen verscheen er een beeld. weliswaar slecht beeld, maar toch!
ik zal vandaag een nieuwe kabel gaan halen, hopelijk is het probleem dan over.
aan de contactdoos kan ik weinig doen want die zit ingebouwd.
ik laat nog weten of het gelukt is.


en wat was het?? of heb je nog geen kabel gehaald

daar zit ik een beetje mee, want ik kan wel nieuwe kabel gaan kopen maar als ik die dan door de buis in de muur moet trekken kan ik geen gegoten stekker gebruiken! dus moet ik toch weer een los stekkertje gebruiken voor in de meterkast.
met dit al heb ik nog steeds géén cnn. het beeld van de ned. zenders zijn niet om aan te zien op kanaal 1,2 en 3. die krijg ik wel goed door op 901, 902 en 903. de rtls zijn ok en hiermee moet ik het doe ben ik bang.

vóór de veranderingen bij ziggo had ik prima beeld op mijn fullhd tv en ik denk erover om een schoteltje in de tuin te zetten en ziggo op te zeggen.
zo te lezen op deze site, zijn andere providers geen haar beter en heeft overstappen ook geen zin.