Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mastag
mastag - 08-11-2011 10:04:32
Elektronica & TV

Zelf schoonmaken fornuis kan niet

Beste restlies,

hoe en bij wie je ook over garantie begint, dit voorval is eigen schuld en dat wordt door geen enkele leverancier/fabrikant als garantieclaim erkent.
dat de ovendeur slechts door een monteur demontabel blijkt is ook geen item, men gaat ervan uit dat daar niet tussenkomt bij normaal gebruik.
dus iemand verantwoordelijk houden voor het zelf demonteren zal zeker niet lukken.

en dat je oude fornuis het 20 jaar goed deed is inmiddels een bekend item bij alle leveranciers. er wordt gewoonweg niet meer in kwaliteit gebouwd, en dat is als consument zijnde onze eigen schuld. wij willen steeds minder betalen en vaak zelfs online kopen, dus marges zijn laag en service derhalve duur. we leven in een wegwerpmaatschappij en dat geld ook voor witgoedproducten, helaas.

mastag