Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 08-11-2011 12:27:09
Huishouden & Energie

Dekbedden

Jawel hoor sonjaatje. in the grand hotel in amsterdam hebben ze de heerlijkste eendendonsdekbedden, eveneens het amstel hotel, alles van goede klasse. in diverse buitenlandse hotels heb ik ook alleen maar positieve ervaringen (wederom met eendendons). ook hotel des indus komt op mijn lijstje voor, van der valk motels redelijk maar die hebben, althans waar ik geweest ben, goede synthetische dekbedden. dat was in fréjus maar kunnen dit gebruiken vanwege de temperatuur. 's-winters worden die echter ook vervangen door "dubbeldekker synthetisch". maar de fijnste dekbedden hebben ze in oostenrijk; die hebben dan ook ervaring met de kou, hè? had geen idee dat jullie b.v. hotels wilden horen c.q. lezen, maar ervaring van onder heel verschillende dekbedden liggen is wel degelijk aanwezig. zelf vindt ik dit te "protserig" om te schrijven,
maar goed, de ervaring is aanwezig. in mexico was het overigens waardeloos, maar dat is maar 1 hotel. de overige landen laat ik maar buiten beschouwing, als je het goed vind.