Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

menno0
menno0 - 09-11-2011 03:18:54
Geldzaken & Recht

Valys taxi via wmo stopt

Bedankt voor de moeite.
ik heb al jaren een wmo valyspas. de aanvraag is tot stand gekomen wegens doorzenden door een arts van gg&gd voor invalidenparkeerplaats. deze arts vond dat het zo niet kon en zond me door naar gem. arts voor scootmobiel + vervoerpas. gem. arts vroeg kopieën van mijn mankementen, bood veel diensten aan waarvan ik (nog) geen gebruik wenste te maken. dus ik voldeed/voldoe aan dit criterium.

artikel in binnenlands bestuur 8.11.2011 is duidelijk. gemeenten wordt tot 1.4.2013 de tijd gegeven om te gaan regelen. staatssecreatris hecht er aan om goede voorziening te handhaven. bezuinigende rijksoverheid besluit om de kosten te drukken door in 2012 over te gaan van 750 naar 450 km.

peildatum inkomen ligt altijd 2 jaar eerder. bij mijn gemeente kan ik daar niets over vinden. het kan zijn dat deze is bijgesteld. gemeente oudenbosch b.v. publiceert op internet een inkomenslijst met grenzen.
in geval het bij mij de inkomensgrens betreft verwacht ik een gerichte brief. het (belastbaar?) inkomen zou nu een randgeval kunnen zijn. mijn inkomen (70jr) veranderde niet meer. nu was het een soort rondschrijven.
ik zal notulen van gemeenteraad moeten doorlezen om te zien of ik hier voetjes aan kan geven.

hanteren gemeenten onderling andere inkomensgrens wat wmo betreft?