Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

godefrieda
godefrieda - 09-11-2011 08:49:02
Elektronica & TV

Ziggo

[quote=raydewit schreef op dinsdag 8 nov 2011, 18:05]voorheen betaalde je ong, 10 euro en nu is dat 13 euro dat is voor extra plus pakket....[quote=tdehond schreef op dinsdag 8 nov 2011, 14:59][quote=godefrieda schreef op dinsdag 8 nov 2011, 14:43][quote=raydewit schreef op dinsdag 8 nov 2011, 03:31]iedereen betaald voor hd ook als je er niet naar kijkt , de digitale pakketten zijn 3 euro per maand omhoog gegaan per 1 okt dit jaar. en je kan je niet eens meer extra aanmelden voor hd omdat alles al in hd word uit gezonden dat is nu standaard , ( natuurlijk voor de zenders die dat toe laten) [quote=dikkertje75 schreef op maandag 7 nov 2011, 16:00]nogmaals ik zit te lezen volgens mij roepen ze maar wat over ziggo als je alles goed leest moet je inderdaad voor paketten betalen maar hoe minder het parket is hoe minder je betaald hoe meer zenders je wild betaald meer maar dat is logica ik weet ook niet hoe ze er bij komen als je hd kijkt dat je er niet voorbetaald.
ik ben nogmaals van mening mensen hebben de klok wel horen luiden maar weten niet waar de klepel hangt lees eens je overeenkomst hoe het in contract staat en verg dan een oordeel.
groetjes dikkertje 75


€3,00 per maand omhoog gegaan?! dit is voor mij ook nieuw. heb het anders niets van gemerkt op mijn factuur, het zelfde als de voorgaande twee maanden.

het gaat om de digitale tv pakketten met extra tv zenders.

er wordt nu meer betaald voor tv extra ( i.p.v. digitaal totaal)
in november is het aantal zenders dus verlaagd zonder verlaging van het abonnementsgeld voor tv extra of tv plus.




o zo bedoelde je het! als je alles bijna wil zien, zonder themapakketten, dan is die €3,00 meer (on)natuurlijk.