Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

despuiter
despuiter - 10-11-2011 12:10:04
Auto & Vervoer

Autoschade reparatie

[quote=theostek schreef op donderdag 10 nov 2011, 10:27]ik ben geen expert,

[quote=despuiter schreef op woensdag 9 nov 2011, 20:39]@tenormin onzin! zo werkt het dus niet. als de kosten van reparatie lager zijn dan een nieuwe word het gerepareerd.

ojaa ?
twee maanden geleden rijd ik met mijn seat inca de rechter zijde finaal aan gort, boorde deze naar de linker flank in van de tegenpartij omdat die achteruit reed om te parkeren.
schade werd vast gestelt door de garage op 1500 euro.
- voorbumper
- grill
- koplamp
- knipperlicht
- spatbord
- voorfront
- steekas krom
- spoorstang over
- uitlijnen

alles is nieuw op het spatbord en de steekas na die zijn tweedehands, heb geld eraan overgehouden en de auto is 11 jaar oud.
het spatbord is precies dezelfde kleur als de auto christal white.


ja en wat wil je daarmee zeggen?
als het finaal aan gort is zoals je zegt dan word het vervangen door nieuw want dan is het of niet te maken of zijn de kosten hoger om het te repareren.
denk je nou echt dat de verzekering bv 300 euro voor een nieuwe bumper uitgeeft als het voor 150 gemaakt kan worden. die tijden zijn wel voorbij hoor.
ik maak het dagelijks mee.