Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

valerius-2
valerius-2 - 10-11-2011 23:18:43
Geldzaken & Recht

Zorgelijke zorg kwestie

[quote=bijouxjansen schreef op donderdag 10 nov 2011, 22:25]ik vind het een onzalig idee, het is idd vreselijk als je chronisch ziek bent, je de behandeling echt nodig hebt, om dan een rekening onder je neus gedrukt te krijgen en zo te weten te komen wat dat nou eigenlijk kost. ben ik met opzet chronisch ziek, nou nee, moet ik me daar nou ook nog eens schuldig over gaan voelen? hoever willen ze gaan, moet ik daarom stoppen met de behandelingen en gewoon veel eerder overlijden dan nu ik wel behandeld wordt?????
ik denk niet dat dit de bedoeling is, het gaat er alleen om om te kunnen weten of er werkelijk de behandelingen hebben plaats gevonden. ik vind dit dus echt wel noodzakelijk dat mensen die weten wat er gedaan is dit alleen kunnen bevestigen.