Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

conny2
conny2 - 11-11-2011 10:19:01
Geldzaken & Recht

Zorgelijke zorg kwestie

[quote=de eelco schreef op maandag 7 nov 2011, 11:17]beste toolboy.ik denk dat het wel een goed idee is..heb jaren geleden een zware motor ongeval gehad en in totaal 4 maanden in het ziekenhuis gelegen.heb heel veel ellende gezien maar ook heel veel mensen die voor hele kleine pijntjes in het ziekenhuis kwamen.na 3 maanden mocht ik eindelijk in een rolstoel en ben uit verveling veel bij de eerstehulp rond gehangen..heb daar mensen zien binnen komen met de meest belachelijke wondjes en pijntjes.ik zeg niet dat de mensen het voor hun lol doen maar mijn mening is als de mensen weten wat het allemaal kost om kleine probleempjes teverhelpen dat ze de volgende keer wel 3 keer nadenken voor ze weer naar het ziekenhuis gaan.ik weet niet wat het heeft gekost die 4 maanden ziekenhuis en operaties en na zorg maar ik denk dat we allemaal zeer zouden schrikken van de rekening.

beste eelco, die mensen kunnen gedacht hebben waarom zit die man zich daar zo te vervelen? kan hij dat niet thuis doen en een poliklinische behandeling krijgen? dat is veel goedkoper.

de vraag van toolboy is waarom er zo op de kosten gelet wordt terwijl wij miljarden aan de banken geven omdat ze het risco verkeerd hebben ingeschat.