Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fi
fisbel - 11-11-2011 21:09:19
Geldzaken & Recht

Inwoning

Informatie wikipedia (verkort weergegeven):
het hoogheemraadschap van de uitwaterende sluizen in kennemerland en west-friesland (vaak verkort tot uitwaterende sluizen, afgekort us) is een voormalig hoogheemraadschap in de nederlandse provincie noord-holland. na een aantal fusies met andere waterschappen kwam het hoogheemraadschap hollands noorderkwartier tot stand. het hoogheemraadschap is verantwoordelijk voor de gehele waterhuishouding en waterkering van noord-holland boven het noordzeekanaal.

------------------------------------------------------------------------------------------------------
inwoning van de zoon bij ouders heeft hier geen consequentie tav de waterschapslasten. (er is 1 uniform tariefv oor een huishouden van twee of meer personen)
wel tekent zich af dat er reeds in 2012 de zogenaamde huishoudinkomenstoets wordt ingevoerd: 1 inkomen per gezin op mimumniveau. de vaste kamercommissies hebben hierover al vergaderd. het voorstel moet nog aangenomen worden door de tweede en eerste kamer. lees http://www.internetwerkt.nl/">hier in de link van internetwerkt onder: volksverhuizing vanwege nieuwe bijstandswet en huishoudinkomenstoets. uitkering per gezin.