Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-11-2011 11:38:52
Auto & Vervoer

Auto airco opnieuw laten vullen??

Hallo,

dacht dat ik dit onderwerp al lang geleden had afgesloten.....heb vorig jaar het systeeem laten controleren en er zat nog maar een klein beetje koelmiddel in, dus opnieuw laten vullen. begrijp nu ook dat dit om de twee jaar moet gebeuren omdat de koeling in een auto draaiende delen bevat die aan slijtage onderhevig zijn en er lekkage van het koelmiddel optreedt....dit verlies aan koelvloeistof is sinds de verplichte invoering van een ander, milieuvriendelijker, koelmiddel alleen maar erger geworden omdat de moleculen van het nieuwe koelmiddel veel kleiner zijn en dus makkelijker kunnen ontsnappen, ook al omdat mijn huidige auto de nodige draaiuren heeft gemaakt :-).
laat het nu dus om de twee jaar vullen en beperk me nu dus maar tot het zoeken van de goedkoopste aanbieder, ze werken namelijk bijna allen met dezelfde apperatuur en methode ...heb ik me laten vertellen. hoort er tegenwoordig gewoon bij.

zullen we nu de zaak maar als gesloten beschouwen?

mvg. henson.