Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ft
ftm - 12-11-2011 21:26:17
Voeding & Gezondheid

Schoenen met dikke zolen

[quote=wolstra schreef op zaterdag 12 nov 2011, 21:17]ftm: wat je nu zegt is onzin. ik kon zonder stgeunzolen niet lopen. ik heb ze jaren gebruikt en was blij dat ik 's-avonds de schoenen uit kon doen.
toen de mtb schoenen kwamen dacht ik eerst hetzelfde als jullie. toch heb ik een paar gekocht en loop nu al jaren zonder pijn en zonder steunzolen.


wolstra: je moet wèl goed lezen wat ik schrijf: ik schreef dat steunzolen alleen zinvol zijn als je duidelijke afwijkingen aan je voeten hebt.
voor normale variaties op de gewone voet zijn ze niet nodig.

en voor de rest: er zit een sterk psychologische kant aan het succes van schoenen als mbt: als je zoveel geld besteedt aan schoenen, dan wìl je ook dat ze helpen. suggestie doet een hoop.
maar je kunt met zulke schoenen geen betere prestaties behalen dan met gewone goed passende en goed zittende schoenen.

opmerkelijk aan zulke schoenen is het tijdelijke karakter ervan: in de loop van de afgelopen 4 decennia heb je heel wat verschillende types en modellen zien komen en gaan.
ze zijn een tijdje in de mode en dan verdwijnen ze weer.
totdat weer iemand anders iets verzint dat goed verkoopt.

blijvertjes zijn het niet...