Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-11-2011 21:47:41
Geldzaken & Recht

Van euro naar neuro of terug naar de gulden ?

Kappen met de euro is het beste van al,ook omdat de euro een zakelijke munt is en geen normaal betaal middel,die grote jongens die heel veel willen verdienen aan het volk hebben het door onze strot gedrukt en nu de zwakke munten,franse frank de belgische de peseta en die griekse munt de italiaanse lire enzovoort hebben ons de die een sterke munt hebben al die jaren lekker uit gemolken plus dat nederland een idioot hoog bedrag en nu nog betaald aan die niks nutten in brussel en die andere plaats in waar ze ook kantoor houden.

weg gegooid geld en wij maar dokken en moeten bezuigingen,terwijl we dat helemaal niet hoeft want we hebben genoeg om onze schuld hier in nederland af telossen.
buiten dat nederland een hele vette pot met geld achter de hand houd waar ze niets over vertellen aan ons.

die hele euro is dus al vanaf het begin niet goed en eerlijk geweest en daar rust echt geen zegen op,alleen maar nog meer problemen geeft het.

wat er nu gebeurt is maar een topje van de hele ijsberg,en daarom weg met die munt en terug naar de florijn,dat is het beste en laat duitsland de dm maar weer invoeren,dan de hele eeg ook opheffen dat is nog goedkoper voor iedereen.