Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-11-2011 19:03:43
Geldzaken & Recht

Van euro naar neuro of terug naar de gulden ?

Rjw schreef op woensdag 16 nov 2011, 15:12: theostek schreef op dinsdag 15 nov 2011, 11:18: moet dan de nederlandse belastingbetaler de dupe worden van de schulden crisis van een ander land ? wie draait er (nu) dan voorop, het is toch het kabinet rutten wat steun geeft aan griekenland of niet soms..


als je zo redeneert dan moeten alle boeren en andere subsidiesponzen ook per direct alle europese subsidies van de afgelopen decennia terugstorten. want dat hoort er ook bij als je 1 europa bent.

@rjw voordat je gaat quoten ! moet je eerst lezen waardoor ik mijn antwoord heb gegeven.
in het kort effe samen gevat,
door conny2 werd geantwoord moet een ander daar dan voor opdraaien ?
waarop ik heb geantwoord, moet nederland dan ook opdraaien voor de ellende van een ander land !

dacht je nu werkelijk dat de boeren het gemakkelijk hebben ? om die maar even aan te halen..
die zullen door besparingen en opgelegde wetten en regels ook niet veel meer te kakken hebben, als besparingen worden in-uitgevoerd, heeft iedereen daar onder te lijden zowel het bedrijfsleven, de particulier en de economie.

dan vraag ik me af wat de ecb doet ? die is verantwoordelijk voor de euro en uitvoering van het economisch monetair beleid..!!
ecb zegt dood leuk dat de regeringen maar de schulden crisis moeten oplossen door bezuinigingen en economische hervormingen.
en wat doet ecb ! kooppt afgelopen woensdag italiaanse en spaanse staatsleningen.
duitsland is daarop tegen volgens angela merkel en ruist tegen alle regels en het beleid in van de ecb.

economische crisis, financiƫle crisis, schuldencrisis, bankencrisis, landencrisis of zo mogelijk erger nog een vertrouwenscrisis?
wie heeft er nog vertrouwen in ? ik niet, maar de jongste kinderen vertrouwen straks wel nog binnenkort op sinterklaas.