Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rj
rjw - 16-11-2011 21:04:10
Geldzaken & Recht

Daling van de economie

[quote=valerius-2 schreef op woensdag 16 nov 2011, 15:30]ja er bljven altijd mensen die in de toekomst geen probleem hebben, omdat zij dus een appeltje (kilo's)
op hebben kunnen bouwen. maar dat is niet voor iedereen weg gelegd.

de statistiek wijzen uit dat de mensen die het minste hebben ook relatief meer roken en eten. had men dat niet gedaan dan hadden ook zij een aardig appeltje achter de hand kunnen hebben.....

maar ts heeft gelijk dat het allemaal wel meevalt met die rampspoed. vandaag is het rapport van het scp gepubliceerd en daarin wordt nogmaals geconcludeerd dat we het eigenlijk nog nooit zo goed hebben gehad in nederland, ook de groepen waarvan standaard wordt aangenomen dat ze er op achteruit zijn gegaan. verder zijn de leefomstandigheden in nederland aanzienlijk beter dan in omliggende landen. maar goed, daar heb je geen scp rapport voor te hebben. een keer in antwerpen, brussel of veel duitse steden gaan kijken en je kunt het zelf zien.

kortom, we hebben het best wel goed hier en de ophef over 0,3% economische krimp is zwaar overdreven. het zou eerder een stimulans moeten zijn om er met z'n allen nog even flink tegenaan te gaan om het om te buigen richting groei.