Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

inekel1953
inekel1953 - 17-11-2011 08:28:05
Voeding & Gezondheid

Crematie

Beste johannie,

gecondoleerd met het overlijden van uw partner en dan in zo'n situatie komen als deze, ongeacht of het nu uit ondoordachtzaamheid is of wat dan ook, niet fijn.

de realiteit komt dan wel heel hard aan, het gemis van de partner is al genoeg op zo'n moment.

het wil niet goed praten hoe dit zo heeft kunnen gebeuren, toch zal het fijn zijn als er wat verlichting komt. wat u misschien kunt doen is kijken welke wethouder voor de sociale dienst is binnen uw gemeente, maak een afspraak met deze persoon voor een persoonlijk gesprek en gaaf aan dat het wenselijk is dat op korte termijn dat gesprek te willen. zodat het termijn van die 6 weken verkort kan worden.

een tweede optie is, misschien behoort u tot een kerkgenootschap, u kan dan proberen of u een bijdrage mag ontvangen uit het caritas fonds. soms kan men wanneer en een acute noodsitiatie is ontstaan een bijdrage krijgen of lenen (zonder rente) om de kosten te verlichten.

ik wens u sterkte in deze tijd en strijd.

ohh en een waarschuwing, in het programma radar, kwamen de pratijken van yarden aan het licht. niet gezien of gehoord, kijk op uw pc op uitzending gemist... een gewaarschuwd mens telt voor twee!

m.vr.gr.,
ineke l