Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pino123
pino123 - 17-11-2011 08:56:30
Voeding & Gezondheid

Crematie

Persoonlijk vind ik het zeer ongepast om binnen de vraagstelling van ts over het overlijden van zijn partner, waar een heel gerichte vraag wordt gesteld, te gaan lopen discussiƫren over je eigen leed. en of je daar nu wel of geen gelijk in hebt het is hier geen chatbox. dit soort woordenwisselingen horen niet op dit forum, dat doe je ergens anders.

zelf denk ik dat de antwoorden gegeven zijn waar ts wat mee kan.

lang leve de democratie,er liggen wel 4,2 miljard aan overheidsgeld die niet besteed worden,crematie kosten 4100 euro (peultje toch) moet je maar hebben,ik vroeg om een tip en sommige van u verweet mij van dommigheid,ben zelf 67 jaar wat denk u voor de mensen die de leeftijd hebben van boven de zestig die van een aow+pensioen moet leven,en nog hoge premie moeten betalen?.

niet ter zake doende en meer een onderwerp voor het onderdeel discussies