Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

merryweather
merryweather - 17-11-2011 12:21:30
Geldzaken & Recht

Daling van de economie

[quote=anlumar schreef op donderdag 17 nov 2011, 12:15]onze welvaart is inderdaad zo groot, dat we best kunnen inleveren. het was allemaal wel een beetje té...
eerst sparen en dán kopen, niet 4x p.j. op vakantie, 1 jas is voldoende, zélf een potje koken en minder uit eten, dat komt onze portemonnee ten goede!
tegelijkertijd moeten de minder welgestelden wél ontzien worden en de mensen die het meer dan goed hebben kunnen zeker extra inleveren, ze houden nog meer dan genoeg over!

dat is eigenlijk wat ik behoorlijk vaak zie in mijn nabije omgeving: alles op de pof,ik weet niet hoe vaak eten bestellen,roken,2 honden bv die kilo's eten weg stouwen,abo's op verschillende bladen ,2 smartphone abo's enz.het grootste voorbeeld hiervan woont naast ons.maar klagen wel enorm over dit kabinet en de bezuinigen/verhogingen e.d.rutte een vieze kl...zak noemen en ga zo maar door.