Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

waterjuffer
waterjuffer - 17-11-2011 12:45:15
Voeding & Gezondheid

Bril

[quote=zwaardvis schreef op woensdag 16 nov 2011, 13:00]http://heldereprijzen.specsavers.nl/">hier kun je precies uitrekenen wat een op maat gemaakte bril kost. zoals eerder gezegd, vanaf 29 euro en voor 79 euro is hij ook ontspiegeld en krasvrij gemaakt. bij mijn weten de goedkoopste in nederland.
ik moet hier wel op reageren ,want ik heb nl in 2010 een bril gekocht bij specsaevers montuur 145 en de gratis glazenkostte 139 ja lees goed ik kan de rekening overleggen, want je bent verplicnt de gratis glazen te laten ontspiegelen en nog wat dingetjes ik heb zelf toen niet de mutifocale glazen wegens de kosten genomen, later had ik er spijt van er was toen net een aanbieding montuur met multifocale glazen 95 euro ik had mijn bril een half jaar en vroeg of er een mouw aan te passen was ja dat kon normaal eerst 50 voor de glazen en dan 334 voor het mutifocaal maken en dan wilde hij die 50 euro wel laten vallen.ik zei je hebt al een hele bril met multi focaal voor 95 euro ja maar dat heb je niets aan want dat is een multifocaal glas van ongeveer een speldeknopje dus de praktijk is wel even anders.