Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tonkuijler
tonkuijler - 17-11-2011 13:13:15
Geldzaken & Recht

Daling van de economie

@vladja, volgens mij ben je niet zoveel vergeten en ben jij goed op dreef!

@ts en alle anderen die vinden dat het zo vreselijk goed gaat in dit land, de rijkeren hebben nog niets tot niet zo veel hoeven bijleggen, en wat dachten jullie van de voedselbanken? hadden wij deze na 1945 niet moeten uitbannen? wat krijgen we hier binnenkort, de gaarkeuken?
het is een complete schande, als je op een sociaal minimum zit en je raakt je werk kwijt en je hebt die voedselbank nodig, ben je dan lui of werkschuw, of eet en drink en rook je dan teveel, het is makkelijk l@llen als je een gevulde portemonnee hebt over de ruggen van anderen.
""" voorts hoeven we niet zo nodig drie maal per jaar op vlieg vakantie of 2 weken naar weet ik voor ver land."""
veel mensen zouden best wel eens 1 keer op vakantie willen maar hebben het geld er niet voor.

@merry......, maar klagen wel enorm over dit kabinet en de bezuinigen/verhogingen e.d.rutte een vieze kl...zak noemen, jammer dat je zulke aso`s naast je hebt wonen, ik zou aan de andere kant van jou kunnen wonen .... waarom .... ik denk er net als jouw buurman ook zo over!