Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

keesstada
keesstada - 17-11-2011 14:08:07
Geldzaken & Recht

Daling van de economie

Eigenlijk ben ik het met iedereen eens.
ik weet te weinig over het te-dik-zijn.
waar komen die kilo's dan vandaan? een erfelijke ziekte?
waar ik vaak aan denk, dat je in de laatste wereldoorlog geen dikke mensen zag.
maar dit is ook niet het onderwerp.

al de zaken die ik hier lees onderschrijf ik.
als ze nu eens de reclame van allerlei opgedrongen zaken aan banden legden. vooral het lenen en een auto kopen en het volgend jaar betalen.
wikipedia vroeg een bijdrage om minder afhankelijk te zijn van sponsoren. ik heb gelijk iets gestort.
het erge is dat je zelf de reclame betaalt. niet omdat heineken bier lekkerder is, nee meeste reclame en dus duurder pils.
en ga maar door... coca cola, enz.

=angara schreef op donderdag 17 nov 2011, 12:19: dit is wel erg kort door de bocht.... ik neem ff mezelf als voorbeeld. door ziekte ben ik al 14 jaar uitgeschakeld en gezegend met 9 soorten medicijnen per dag. ik weeg daardoor 140 kilo maar eet zo goed als niets. ik leef op spa water en volkoren crackers en evengoed is een stempel snel gezet. roken doe ik niet en heb ik ook nooit gedaan. mijn inkomen is minima en ik ben al 12 jaar niet op vakantie geweest. ik wil even niet weten hoe het volgend gaat lopen met de financiën..... maar dat iemand zo makkelijk oordeelt daar kan ik me zeer kwaad om maken. je mag niet zomaar oordelen over iets waar je niet van weet of de mensen er eigenlijk wel directe schult aan hebben.