Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

b.
b.veld - 18-11-2011 10:28:29
Geldzaken & Recht

Daling van de economie

[quote=moin schreef op donderdag 17 nov 2011, 21:11]mijnheer of mevrouw b. veld

waar baseert u uw mening op? ziet u dat in u omgeving?

wij moeten al vanaf 1984 heel erg zuinig aan doen. ik heb staan huilen toen ik voor mijn kind geen mooi speelgoed kon kopen. maar ook bij de eerste stapel kleding die ik van iemand kreeg.
want voorheen kon ik altijd zelf de broekriem ophouden. en ja, ik heb op het punt om ook te gaan werken, maar wel uit noodzaak. en mijn kid heeft zich nooit volgevreten of klem gezopen zoals u suggereert.

u weet helemaal niet waar u het over hebt met zulke domme opmerkingen. nog weer meer bezuinigen is voor ons echt een ramp. want nu al kunnen we zowat nergens meer aan meedoen. iets nieuws kopen alleen als we het echt nodig hebben en dan ook nog spul van inferieur kwaliteit. spul wat meteen stuk gaat kost op den duur meer dan wanneer je meteen iets goeds kunt kopen.

ik denk dat ik me nu wel voldoende heb verantwoord, wat doet u voor de kost?