Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manwijf - 18-11-2011 13:56:37
Geldzaken & Recht

Daling van de economie

Ben het helemaal eens met de stelling. iedereen denk maar dat ie niet zonder een auto, telefoon en vakantie kan, maar das natuurlijk onzin. van mij mag de crisis nog wel even aanduren.

ik realiseer me tegelijkertijd, dat het voor sommige groepen veel te zwaar is. maar eerlijk gaat het allang al niet meer. waar de een gezond is en overgesubsidieerd wordt en levenslang een uitkering krijgt, moet de ander oud en/of ongezond op een houtje bijten. dat is nl anno 2012.

wij halen liever per jaar honderden mensen van ver om ze hier te sponsoren. dan dat we dat geld aan onze ouderen of zwakken besteden. ik kom dagelijks bij mijn schoonmoeder in het verpleeghuis en daar word je niet vrolijk van. iedere dag in je eigen stront zitten is geen pretje. gelukkig heeft ze ons, want van de zorg moet je het niet hebben. en maar uitdelen in nl! het is om je kapot schamen dat een asielzoeker (ondersteunt door een corrupt coa) het hier nog beter heeft. waar voor de een een batterij aan advocaten klaar staat, moet de ander het maar lekker zelf uitzoeken. discriminatie? nou en of!
je kunt in nl om een uitkering te krijgen nog beter je kinderen of je partner om zeep helpen en een bank beroven, dan dat je fatsoenlijk jarenlang gewerkt hebt en als 50plusser aan de kant gezet worden. dan krijg je nl niks. waar een somalische kaper een huis, inrichting + uitkering krijgt, huursubsidie, studiebegeleiding, kinderbijslag en gratis zorg kan deze vrouw de pl.. genieten.
mauro vinden we allemaal zielig, maar die nederlandse zwerver die het nu ook koud heeft, interesseert ons geen reet. of wel soms? ik zie er anders niets over op tv....