Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jantje
jantje - 18-11-2011 14:08:23
Geldzaken & Recht

Daling van de economie

Beste be veld,

hartelijk dank voor u antwoord. ja, mijn moe moest ook de eindjes aan elkaar knopen en wij hebben ook wel met stopgaten achter de ellebogen en hielen gelopen.

ik moest meteen na de lagere school aan het werk om een bijdrage in de huishouding te leveren. ik heb al mijn spullen altijd zelf moeten verdienen.
maar in een tijd waarin men het over de welvaart heeft is het toch droevig dat er voedselbanken en weggeefwinkels moeten bestaan.

en dan te zeggen dat het niet erg is dat er nog meer bezuinigd moet worden, daar treft men in hoofdzaak de chronische zieken, bejaarden en alleenstaande moeders / vrouwen mee.
grote helden zijn het daar in den haag. ze zijn geweldig dat ze dat kunnen presteren. ze zullen zichzelf op de borst kloppen en hun zakken vullen. ze zullen trots op zichzelf zijn. die grote a -sociale kliek. mensen die al veel geld hebben worden ontzien.
ik heb alweer een bericht van de zorgverzekering, onze eigen bijdrage komt bij elkaar opgeteld op 440 euro per jaar. daar moet de verzekering zelf ook nog
betaald worden.
ik blijf bij mijn standpunt dat mensen een eigen moestuin zou moeten hebben. kijkt u voor de aardigheid ook eens op de site van het consuminderhuis. via google is die wel te vinden.

moin.