Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jantje
jantje - 18-11-2011 14:25:11
Geldzaken & Recht

Daling van de economie

Manwijf,

die asielzoekers krijgen helemaal geen complete inrichting, alles wat er in de huizen staat (de meubels, koelkast, wasmachien, enz. ) hebben zij in bruikleen. dat is niet van hun.
ze krijgen wat zakgeld en wat ze daar mee doen dat gaat niemand wat aan. dat is hun leefgeld. ik heb wel eens asielzoekers gezien die in een kringloopwinkel een stapeltje borden kocht en keukengerei. die mensen worden echt niet stapel verwend.
zwervers kiezen ook vaak zelf voor hun zwervend bestaan. in assen was er eentje die een goed onderdak kreeg van de gemeente. twee dagen later had hij de koelkast en het bed al verkocht om er weer drank voor te kopen.

ik wacht er ook nog maar even mee om mijn man om zeep te helpen hij is al ziek genoeg. ik zei al eerder, ik voel het ook als een vernedering om mijn hand op te moeten houden. maar we kunnen niet anders.
wat ik wilde zeggen is, we hebben het niet breed maar we redden ons er nog wel redelijk van. maar men moet niet te veel meer van ons af vragen want dan gaat het wel verkeerd.