Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

li
lisa123 - 18-11-2011 15:08:41
Geldzaken & Recht

Daling van de economie

[quote=vladja schreef op woensdag 16 nov 2011, 22:00]je vergeet even een flink aantal categorieen mensen, die er hard op achteruit gaan.

verhoging van de zorgpremie, verlaging van de zorgtoeslag, verhoging van het eigen risico. dit treft de aow-ers en chronisch zieken keihard! die zitten al op een minimum, wat al die jaren met zulke kleine percentages is "aangepast", dat zij al jaren inleveren. want deze drastische verhogingen zitten niet in de indexeringscijfers. waar moeten die dat "extra" geld vandaan halen?

en hebben al die plucheplakkende figuren in den haag zelf al wat ingeleverd van hun riante vergoedingen? wachtgelden, onkostenvergoedingen (zonder hoeven te verantwoorden), dan nog extra te declareren extra kosten etc.

al een paar van de miljoenen verslindende projecten afgeblazen?

zich al eens in brussel sterk gemaakt voor die miljoenen kostende idiote vergaderingen, die eens in de zoveel tijd zodanig in straatsburg moeten plaatsvinden, waardoor het hele circus voor 1 dagen verhuist?

nee, zich dagen druk maken over een goed inge-integreerde asielzoeker, die uitgezet moet worden. terwijl de jongere juist een bijdragen kan leveren aan de nederlandse economie. want zulke jongeren hebben we nodig om straks de economie draaiende te houden.

de rekening wordt weer heel eenzijdig neergelegd bij de zwakkeren in de samenleving.

de economie kan een heel stuk verbeterd en nog versterkt worden, als ze eens op de juiste plaats het mes erin zetten. dan gaat het stuk beter met nederland.

en griekenland de euro uitgooien. dat land heeft jaren geld nodig. maar de griekse instelling van smeergeld, vriendjespolitiek, geen belasting betalen etc. is niet in paar jaar om te turnen. dat zit zo ingebakken en ingeslepen dat dat minstens een generatie kost.

vladja




ben het helemaal met vladja eens, zit zelf in de wao wegens een chronische ziekte, heb er niet om gevraagd en heb moeite om de zorgpremie te betalen, laat staan de rest.
wanneer wordt het weer eens normaal en betalen we naar inkomen?

en degenen die hier reageren en zitten te zeiken over dikke mensen en 4 keer per jaar met vakantie: ik ben sinds 2001 (toen ik gelukkig nog werkte) al niet meer met vakantie geweest, vakantiegeld wordt 3 keer omgedraaid en nuttig besteed aan o.a. de zorgpremie en achterstallige betalingen.
leuke besteding van het vakantiegeld. fijne vakantie gewenst.
en zo zijn er met mij nog duizenden.......