Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sc
scotty58 - 19-11-2011 13:42:26
Voeding & Gezondheid

Iedereen patient

In de politiek en de medische wereld heeft men de mond vol over hoe goed de nederlandse gezondheidszorg presteert. men verwijst steeds naar allerlei onderzoeken die moeten bewijzen dat .......... enz. welke onderzoeken dat zijn, wie erbij betrokken zijn geweest, hoeveel mensen geraadpleegd zijn, of het onderzoek wetenschappelijk gezien ook verantwoord is, enz. enz. doet kennelijk niet meer ter zake. je roept als politicus of specialist gewoon dat er onderzoek gedaan is en dat daar bepaalde conclusies uit getrokken kunnen worden. en niemand lijkt dat dan nog in twijfel te trekken. we worden volledig gehersenspoeld en de media werken daar ook nog eens stevig aan mee.
ondertussen kent iedereen in nederland vele mensen in zijn omgeving die de meest treurige evaringen melden met artsen, specialisten, ziekenhuizen enz. nooit wordt in nederland een patient op een objectieve wijze gevraagd of hij/zij tevreden is met het resultaat van een behandeling of ingreep, niet direct en niet na bijvoorbeeld een jaar. de medische wereld doet die beoordeling zelf wel! ondertussen lopen de zorgkosten in nederland volledig uit de hand.
we zijn onderdeel van een systeem geworden, waarop we als burgers totaal geen vat meer hebben. steeds meer mensen maken een vergelijking met het communistische systeem, waarin de burger ook helemaal niets te vertellen heeft. en met o.a. de uitkomsten van al die mooie onderzoeken worden we monddood gemaakt.