Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manwijf - 21-11-2011 12:58:22
Geldzaken & Recht

Daling van de economie

@moin
u zou nog versteld staan als u inzage had in het subsidiebeleid in nl. bovendien zegt een enkel voorbeeld niets ik ken talloze tegenvoorbeelden. coa blijkt ondertusen ook al jaren corrupt! heeft u dat nog meegekregen? bijstandsfraude wordt keihard afgestraft (en terecht) maar wie gaat deze miljoenen terugvorderen? leuke taak voor al die voorstanders misschien?

ik heb na meer dan 30jaar fulltime werken nergens recht op. dat is ook een vernedering. ik mag mn huis opeten. daarentegen wordt een levenlang hoeren, snoeren, taxirijden beloond met een uitkering en diverse subsidies en als ze het nog bonter maken: schuldsanering. allemaal onder het mom "iedereen heeft recht op een uitkering". je bent net gek als je nog fatsoenlijk blijft. een 'pik-in-het-is-winter-mentaliteit' levert in ieder geval meer op.
en die voedselbank: an me reet. laat ze eerst de auto en het mobieltje maar inleveren. en als je zo nodig een mega gezin wilt, dan moet je niet zeuren als je de maand niet rond kunt komen. het is 2012! tering naar de nering zetten.

dan heb ik het natuurlijk niet over mensen die ziek of oud zijn. zij die zich niet kunnen verweren worden in nl gepakt aan alle kanten. met mauro kun je nog scoren, maar wie vindt het zielig dat mn schoonmoeder elke dag in haar eigen stront zit? in nl geven wij liever alles weg.
in de koffiebar van de hema giert het van de zgn kanslozen (lees: somaliers, turken, marokkanen, ongehuwde moeders en zelfs de verkoopster van de daklozenkrant) die nog nooit een slag werk verricht hebben. zij hebben kennelijk meer geld te verdoen dan de gemiddelde nederlander.

stijgende werkeloosheid? dank je de koekkoek! er worden jaarlijks honderden, zoniet duizenden werkelozen binnengehaald die levenslang kansloos zijn voor de arbeidsmarkt. we zijn zo goed bezig in nl