Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dobby
dobby - 21-11-2011 23:29:37
Auto & Vervoer

Mediamarkt geef mij ongelijk

Tsja... maar ja.. je wilt blijkbaar nu eenmaal eerst rustig je product uit kunnen proberen, en als het niet bevalt terug kunnen brengen met geld retour, en je wilt ook nog "de laagste prijs" betalen.. op zich niets mis mee, maar dan kom je dus b.v. wel bij de mediamarkt (en consorten) uit... andere mensen willen ook hun product uitproberen en weer terugbrengen.. en als je dat combineert met de lage prijzen - tsja.. dan loop je dus het risico dat je een verder volledig nieuw product, wat alleen maar 2 dagen ofzo uitgeprobeert is door iemand anders, verkocht krijgt..

dat is nu eenmaal de manier waarop deze constructie draait en mogelijk is.. het kan wel anders.. maar dan onder andere voorwaarden of andere prijzen..

overigens - er bestaat momenteel niet zoiets als "de laagste prijs" in deze market.. hooguit gekoppeld aan een zeer klein tijds-fragment.. als je weet wat je zoekt is er zo goed als zeker "een lagere prijs dan je nu hebt" (waar dan ook) te vinden... zeker als je niet iets binnen een zeer korte periode wilt hebben..