Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 23-11-2011 14:48:21
Computers & Telefonie

Tekst in wdmplayer loopt niet meer door.


hallo lieston,

ik neem aan dat je het dan over de bestandsnaam hebt die je aanpast? bij films is het net als bij mp3-bestanden zo, dat er in de 'header' van de film informatie staat over de film. meestal wordt die informatie door 'rippers' niet of nauwelijks ingevuld en geeft de mediaplayer dus de naam van het bestand weer. wellicht heeft de ripper van de betreffende film wel iets ingevuld in die header (bij de naam). waarschijnlijk geeft je mediaspeler voorrang aan de informatie in de header en wordt jouw aangepaste bestandsnaam dus genegeerd.

er zijn wel tooltjes (converters) op internet te vinden waarmee je die headerinformatie kunt aanpassen. het hangt een beetje van het bestandstype af, welk tooltje het meest geschikt is.

m.vr.gr. freya