Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

orgelmuts
orgelmuts - 26-11-2011 14:34:29
Voeding & Gezondheid

Stroopjesvet

[quote=gerdamarijke schreef op zaterdag 26 nov 2011, 09:01]hoi orgelmuts!
dat heb ik van de week nog gegeten, nou ja, kapucijners dan.
met een speklapje, uitgebakken spekjes, gesnipperd uitje en uiteraard stroop erover. heerlijk!!
elke keer als ik als ik spekjes uitbak, denk ik weer aan oma. die kreeg altijd mijn spekvet voor haar stroopvet.
ik woon nu in de achterhoek, maar daar griezelen de mensen als je vertelt dat je stroop over je bruine bonen of kapucijners gooit. voor mij is dat heel gewoon, ik ken jet niet anders.
maar kennen jullie trouwens sperciebonen met een schepje suiker erover? komt ook uit zeeland..........

o, dat gesnipperde uitje deed ik er vroeger nooit door, weet niet of ik dat zo lekker zou vinden, maar wie weet ;)
spercieboontjes met suiker heb ik bij mijn weten nooit gegeten, ik lustte vroeger niet zo graag boontjes, nu ben ik er gek op hoor!
misschien als mijn moeder er vroeger suiker op gedaan had, hahaha.

@tenormin,

maar ik heet ook geen bartje hé! dus ik bid netjes voor mijn bruûn bonen! :d