Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
majrim_1 - 27-11-2011 00:51:10
Geldzaken & Recht

Visa creditcard, twee verschillende namen 1 rekening?

Wij gaan elk jaar naar amerika. bij o.a. de atm-pinmachines (ook in malls) kan je met een pinpas met maestro pinnen, vaak tot 200 dollar, soms ook meer, maar dat is afhankelijk waar je bent.
ook kan je bij verschillende grote supermarkten extra geld pinnen en de kosten daar zijn lager dan bij de bank.
credit card is sowieso handig omdat een autoverhuurbedrijf een borg vraagt, maar als je over een creditcard beschikt hoef je geen cash als borg te betalen.
hotels hebben ook vaak liever dat je met een creditcard betaalt.
als je alleen cash mee neemt, vind ik dit persoonlijk niet verstandig ivm verlies of dat het gestolen wordt. en is heel duur om te wisselen.
de laatste paar keer is ons bij de douane gevraagd of wij een creditcard hadden om de vakantieperiode door te komen, omdat er ook mensen met te weinig geld op "vakantie" gaan.
je kan misschien van de rekening een en/of rekening maken.

in ieder geval geniet van het mooie land welk gedeelte je ook gaat. elke staat heeft vele bijzonderheden. fijne vakantie.