Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dobby
dobby - 27-11-2011 14:39:23
Computers & Telefonie

Downloaden updates gsm optimaal te laten functioneren???

Tsja.. je geeft geen details... maar niemand verplicht jou om die update ook daadwerkelijk, op dat moment uit te voeren.

en: als het een ota update is - dan is het een redelijk intelligente foon, dus grote kans dat die ook wifi mogelijkheden heeft.. of anders b.v. even langs een service point lopen? (in elk geval bij sonyericsson)? of thuis aan de pc leggen?

er zijn meerdere manieren.. als jijzelf een grote download start, zonder blijkbaar een (passende) internet bundel te hebben.. sorry.. maar eigen schuld...

denk b.v. ook aan vroeger, met dial-up internet.. als je toen iets wilde downloaden betaalde je ook gewoon het tijd-tarief (ok - nog eerder gold dat niet voor lokaal, maar daarmee laat ik waarschijnlijk mijn leeftijd zien).. waarschijnlijk zal je foon toch wel gewaarschuwd hebben dat hij data ging gebruiken? met misschien zelfs een indicatie van de grootte??