Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dobby
dobby - 27-11-2011 22:26:37
Computers & Telefonie

Downloaden updates gsm optimaal te laten functioneren???

[quote=freya schreef op zondag 27 nov 2011, 15:45]
mijns inziens is het sowieso onverstandig om ota een update van je telefoonfirmware uit te voeren. er kan van alles misgaan bij het downloaden en installeren en dan zit je 'onderweg' met een toestel dat het wellicht niet meer (goed) doet. maar dan nog, één update lijkt me toch niet genoeg om verantwoordelijk te zijn voor een rekening van €300....

freya

inderdaad... (hoewel men tegenwoordig (met de ruim bemeten geheugens van de foons) wel redelijk failsafe ota's doet..) (al kosten ze heel wat meer tijd).. maar 300 euro? voor een paar mb dan wel een half uur? )

ok.. human factor meerekenend.. laat dat half uur een uur zijn.. 5 euro per minuut? das geen nederlands betaalnummer.. of laat een paar megabyte 15 megabyte zijn? 20 euro per mb? das ook niet echt een realistisch bedrag nowadays..

denk dat het loont om de gesepcificeerde factuur eens grondig te bestuderen...