Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

naitsoezn
naitsoezn - 28-11-2011 20:19:55
Vrije tijd & Tuin

Een tv toestel zonder reclame

Even afgezien van het feit dat marketing-afdelingen hier niet zo blij mee zullen zijn (en alle tv-fabrikanten hebben een marketing-afdeling die hun eigen reclames ook graag door de consument gezien wil hebben), is dit technisch helemaal niet zo simpel. hoe herken je immers dat iets wat uitgezonden wordt, reclame is? dat kan simpel door een bepaald signaaltje mee te zenden, maar welke tv-zender zou hieraan mee werken? reclames zijn immers inkomstenbron nummer één! en een zender die actief meewerkt aan het ontwijken van reclames zal niet zoveel adverteerders meer trekken.

blijft dus als enige optie, om automatisch te herkennen dat iets dat uitgezonden wordt, een reclame is.... en dat is zelfs voor mensen soms nog lastig; beeldherkenning staat nog in z'n kinderschoenen wat dat betreft :-).