Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

naitsoezn
naitsoezn - 28-11-2011 20:47:12
Vrije tijd & Tuin

Een tv toestel zonder reclame

Naar mijn weten zijn er nog geen tv's waar je zelfstandig op een makkelijke manier software / firmware op kan installeren... en eerlijk gezegd zie ik hier ook niet zoveel toepassingen voor (behalve "spamfighter"), en zonder noodzaak zal er geen producent hier geld in willen steken.

als je zo graag programma's kijkt zonder reclame, dan koop je toch geen een dvd(box) van je favoriete serie / programma? probleem opgelost!

als je dit niet wilt moet je je realiseren dat voor niets de zon opgaat; zonder reclame-inkomsten zal er niet / nauwelijks geïnvesteerd worden in televisie-programma's waardoor er geen programma's gemaakt meer zullen worden. kijk maar naar zenders als talpa en sport7: geen reclame-inkomsten dus geen televisie-zender....