Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

van leyden
van leyden - 01-12-2011 00:08:04
Vrije tijd & Tuin

Een tv toestel zonder reclame

[quote=ooparry schreef op woensdag 30 nov 2011, 13:11]uitstekend moment om me even van de tv af te wenden, pilsje, kopje koffie enz

nou en of, sommige zenders hebben 4 keer per uur reclame.
tv reclame zal nooit verdwijnen, geen hond die erna kijkt, ik ken niemand die erna kijkt, luisteren is een ander verhaal.
reclame onderzoeken die moeten uitwijzen hoe hoog de kijkdichtheid deugen niet, maar dat is om de adverteerder tevreden te houden.
reclame is het terreurmiddel van de commercie, hele volksstammen leven ervan, maar bijna iedereen haat het en sommigen vinden het nog "gezellig" ook.

voor mijn part mogen ze nederland 2 en 3 vandaag opdoeken.
de besparing gebruiken we om 1 zender reclamevrij te hebben.
de bbc is ook reclamevrij, dus kan het hier ook.
maar dat zal nooit gebeuren> reclame moet! het word je door de strot geduwd. je wordt ermee geboren en je gaat ermee dood.

het enige wat je eraan kan doen is je tv de deur uit te doen.
bij mij heeft reclame alleen maar een averechts effect, die infantiel spotjes van de mediamarkt bijjvoorbeeld, hebben ervoor gezorgd dat ik er nooit (meer) kom.
bij zo n simpele dozenschuiver voel ik me niet thuis.
maar ja, lekker belangrijk>> de kudde gaat er toch wel heen,

er is dus geen hoop op ontsnappen, reclame is een levenslange kwelling van stompzinnige acteurs tafereeltjes, walgelijke scenariootjes, waarbij de kijker zelf het idee krijgt dat het bedoeld is voor kleuters.

er was eens een benzinepomp....