Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jpm
jpm - 01-12-2011 08:56:18
Vrije tijd & Tuin

Een tv toestel zonder reclame

Die reclame is steeds op dezelfde tijden geprogrameerd. je kunt natuurlijk ook gewoon even op die tijden je tv uitzetten, als je de tijden heel goed weet bijvoorbeeld door middel van een schakelklok. dan inderdaad even naar de wc, een kopje koffie maken en desnoods naar de drank grijpen omdat het allemaal zo treurig was voor die reclame.

minder tv kijken zal de ellende navenant verminderen. kijk eens hoeveel andere dingen je kan doen als je niet tv kijkt. sporten, naar de bioscoop, per dag 6 km wandelen, het kan dan allemaal zonder dat je tijd tekort komt. uiteindelijk wordt je er ook nog rijker van want je wordt minder verleid tot onzinnige aankopen van spullen waar voor de typeaanduiding een kleine "i" is neergezet: i-pod, i-pad, i-phone, i-word-niet-goed-apparaat, enzovoorts. uiteindelijk weten we dat dit "i" staat voor halve garantie, halve kwaliteit, etc.