Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vladja
vladja - 01-12-2011 14:15:00
Vrije tijd & Tuin

Een tv toestel zonder reclame

[quote=tenormin schreef op donderdag 1 dec 2011, 13:38]stoor me er (los van het extra harde geluid) niet zo aan. die 7 minuten vul je inderdaad met kopjes afwassen, plasje doen en glas water inschenken. géén reclame betekend immers meer geld voor het kijken. of je kijkt op de publieke omroep naar een lange film en dan "mis" ik zelfs de plasstop.

vanaf 1 september wordt het extra harde geluid (veroorzaakt door een betere soundtrack, niet omdat het harder uitgezonden wordt) al gematigd bij uitzending van de reclames door spot, het marketingcentrum voor reclame op televisie. en vanaf 1 januari worden commercials die te luidruchtig zijn geweigerd; van onder meer de publieke omroep, rtl en sbs6.

dat kabaal is al maanden voorbij.

vladja