Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

loreleigil
loreleigil - 01-12-2011 19:25:31
Geldzaken & Recht

Invalidenparkeerkaart

Beste mensen, dat een keuring betaalt moet worden als een kaart wordt afgewezen is logisch, de keuring heeft immers plaats gevonden zonder dat er aanleiding voor is, omdat de voorziening is afgewezen. (dit is de redenatie vand e gemeente)
dat een kaart geld kost, vind ik ook logisch. lelystad is wel erg duur, maar een brief naar b&w haalt geen drol uit. zij bepalen namelijk zelf de tarieven en daar is in de gemeenteraad een besluit over genomen. bezwaar, brieven en pers heeft geen zin.
tevens is bijzondere bijstand hier vaak niet voor. mijn gemeente heeft een 'achterdeurtje', het toegankelijkheidsfonds. dit zal in het geval van de ouders niet dekkend zijn, maar het scheelt toch € 165,-.
en inderdaad, in lelystad mag iemand met een gehandicaptenparkeerkaart overal gratis parkeren, dus tel even bij elkaar op wat pa & ma besparen.
en voor mensen gaan piepen: ik heb zelf ook een beperking. ik moet volgend jaar ook voor mijn kaart gaan betalen. dit ga ik ook voelen, maar het is niet anders.