Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ku
kuiken2 - 04-12-2011 20:26:42
Geldzaken & Recht

Bol.com

Ik heb het boek gekocht via bol.com door te reageren op het boek luxe edite van dan brown met foto van het boek waarin duidelijk te zien is een hardcover met op de cover de tekst luxe editie.
deze foto heb ik nog steeds in mijn account zitten en is dus bewijs van het boek dat ik heb besteld. als iemand zijn boek aanbied onder deze titel dan mag ik er als koper van uit gaan dat ik dit artikel koop en geen ander artikel. als ik een paperback wil hebben, dan zoek ik op dan brown paperback en niet op luxe editie.
misschien heeft de verkoper hem op de verkeerde plek aangeboden, een fout is menselijk, maar dan verwacht ik een reactie op mijn mail en een nette reactie om dit op te lossen. tot op heden geen reactie ontvangen.