Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

valerius-2
valerius-2 - 09-12-2011 13:54:46
Voeding & Gezondheid

Conserveermiddel in mandarijnen

[quote=kama schreef op vrijdag 9 dec 2011, 12:40]sorry, off topic. maar ik ben er ondertussen wel heel erg flauw van dat in bijna alle onderwerpen die ik lees de bijdragen van tenormin gelijk worden afgekat door een paar anderen.
toen de handjes wegwaren was het even wat beter, maar nu begint het weer in dezelfde mate.
ik ken tenormin niet en ook de reageerders niet, ik vind het als neutrale lezer alleen maar erg irritant dat het regelmatig meer om het elkaar afkraken lijkt te gaan dan om het beantwoorden van de vraag.

ja dit is een vorm van afgunst en om punten te halen veel commentaar geven loopt het puntentotaal omhoog. dus met afschaffing van het duimen stelsel zijn er wer andere middellen gevonden om als je geen antwoord weet.commentaar is goed maar geef dan wel het goede of probeer het.