Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 09-12-2011 14:14:35
Voeding & Gezondheid

Welke aardappels zijn geschikt voor patat temaken

Een iets kruimige aardappel gebruiken, die in de "vlaamse vorm snijden" dus dikker dan onze frieten. de genoemde temperatuur is goed op 150 graden, een uurtje af laten koelen is niet echt nodig. gewoon even uit de olie halen en dan weer 5 minuten. die iets bloemige aardappel geeft juist dat knapperige wat de snackbar ook heeft. waar je wel op moet letten is dat je er niet teveel tegelijk moet bakken. wens je veel succes met "je eerste keer".