Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

van leyden
van leyden - 09-12-2011 14:46:18
Huishouden & Energie

Elk jaar kiezen voor een nieuwe energieleverancier?

Overstappen moet!
anders ben je een slaapsukkel..
jaaa, je hele leven overstappen, elke drie maanden een nieuwe leverancier voor al je diensten,

je hele leven ben je ook in de weer om uit te zoeken wie de goedkoopste is, heb je er eentje gevonden dan direct weer op zoek naar de volgende overstap.
want tijdens het overstappen bent u al weer bezig om uit te vinden wie er over drie maanden weer aan de beurt komt om over te stappen.
wij weten inmiddels dat niets doen gelijk staat met je geld in het water gooien, ja wij weten gelukkig wel beter, pfffff zes maanden bij dezelfde leverancier zitten, het zou wat... alleen sukkels doen dat..

overstappen kost tijd, heel veel tijd, maar ja>> niemand wil een sukkel zijn of zo genoemd worden, overstappen wordt een levensvisie, net zo iets als tandenpoetsen.
dat is ons lot>>>we zijn veroordeeld tot een leven van vergelijkingen en rekensommetje, verbruikersstatistieken en het bestuderen van de leveringsvoorwaarden.

want daar word je pas echt gelukkig van.