Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 10-12-2011 16:57:19
Voeding & Gezondheid

Welke aardappels zijn geschikt voor patat temaken

F.weele, ja misschien zijn ze in uw omgeving nog te koop; hier niet meer. maar een handige tip in dat artikel; zo zie je, nooit te oud om iets bij te leren. ik bedoel dan dat warm water advies. ja, in koud water zetten weet ik maar ik vind ze er toch niet lekkerder op worden, maar zoveel aardappelsoorten, zoveel smaken, toch. ik ben zelf dol op malta's en de genoemde frieslanders, bintjes zijn lang niet meer zoals vroeger.

ook lees ik in het door u aangehaalde artikel een temperatuur van 175 graden bakken. de ene frituurpan geeft toch een andere warmte af als een andere; zoiets moet je toch zelf uitviolen (net als met oventemperaturen) dus aan de eelco probeer iets van 160 graden.