Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 14-12-2011 22:28:33
Elektronica & TV

Usb platenspeler.

[quote=de motormuis schreef op woensdag 14 dec 2011, 21:27]beste experts.

heb nog even een vraagje. heb nu dus usb platenspeler gekocht, en wat proefopname's gemaakt. werkt allemaal goed.
alleen een raar gebeuren, als ik de usb aansluiting van de usb platenspeler nog in mijn pc heb zitten krijg ik bij het afspelen van mijn opname geen geluid.als ik de usb stekker uit mijn pc haal krijg ik wel geluid. is dit normaal, of zou ik ook geluid moeten krijgen als de usb stekker er nog wel inzit ???
wie weet dit ??

groeten.
geen idee, maar is wellicht 'normaal'. immers, bij het afspelen van een plaat, 'weet' de software dat de binnenkomende muziek naar een bestand geschreven moet worden i.p.v. dat het via de luidsprekers moet worden weergegeven.
staat er rechts, onderin het systeemvak niet een icoontje van die usb-platenspeler waarmee je die 'instelling' om het geluid al dan niet weer te geven, kunt aanpassen?
of anders is er misschien een mogelijkheid om de usb-platenspeler 'uit' te schakelen middels een schakelaar op het apparaat?

freya